Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Helgkurser:

11-13 februari:
Gudomlig Njutning
Stockholm
(för par)

4-6 mars:
YONI
Stockholm
(för kvinnor)

11-13 mars:
Gudomlig Extas
Stockholm
(för par - forts.)

1-3 april:
Gudomlig Njutning 
Stockholm
(för par)

7-10 april: 
TantraLila
Norrköping
(för alla, oavsett relationsstatus)

21-24 april:
TantraLila
Oslo
(för alla, oavsett relationsstatus)

6-8 maj:
Gudomlig Njutning
Stockholm
(för par)

17-22 maj:
Livets Goda
Cadillac, Frankrike
(fortsättning för par)

2-5 juni:
TantraLila
Norrköping
(för alla individer oavsett relationsstatus)

10-12 juni:
Gudomlig Njutning
Oslo
(för par)

Tantrakvällar:

Måndagar i Stockholm

21 februari:
Kärlekens språk
(för alla, oavsett relationsstatus)

28 februari:
Tantramassage 1
(för par)

7 mars:
Tantramassage 2
(för par)

14 mars:
Tantramassage 3
(för par)

21 mars:
Energisex!
(för alla, oavsett relationsstatus)

28 mars:
Tantrakväll
(Innehåll ej spikat)

4 april:
Tantramassage 1
(för par)

11 april:
Tantramassage 2
(för par)

18 april:
Tantramassage 3
(för par)


 
 

Ett unikt erbjudande inför kommande helg!

 Om du och din partner har varit sugna på att gå vår parkurs Gudomlig Njutning, men kanske inte har haft råd - nu erbjuder vi en fantastisk möjlighet, kommande helg (11-13 februari)!

Du och din partner kan få gå kursen helt kostnadsfritt!

 Gudomlig Njutning Gudomlig Njutning

Vi har fått en förfrågan från OTW Television, som på uppdrag av TV3 skall göra en serie dokumentärer, och en av dem ska handla om en av våra kurser. Tanken är INTE att filma i kurslokalen, förstås, men att filmarna får följa ett par, intervjua och hänga med runt det hela, så att säga.

Vi har fått enormt mycket media gällande framför allt just denna kurs genom åren, och intresset verkar inte svalna med åren. Tanken är förstås att ett TV-team absolut inte kommer att störa kursen – våra kurser bygger på att vi skapar ett tryggt, varmt och magiskt rum. Ingen av de andra kursdeltagarna ska ens behöva märka att ett par är föremål för en dokumentär.

Jag bifogar brevet jag fått från Magnus på OTW Television:

Magnus heter jag och jag jobbar på produktionsbolaget OTW Television som på uppdrag av TV3 har fått att göra åtta olika dokumentärer om svenskar, deras olika intressen, liv och tankar. Vi tycker att det här med sexkurser är mycket spännande då det handlar om ett sökande inom sig och att det bland en del människor kan ses på som ett tabu. Vi tror att det inte alls på något vis är som så att det skiljer sig från andra sätt att finna sig själv och en harmoni i livet och det bevisas ju även genom att fler och fler söker sig till liknande kurser.
Vad vi önskar med vår dokumentär är att på ett sådant trovärdigt sätt som möjligt få ta del av vad det innebär att gå på en sexkurs och även visa på att det är hur normala människor som helst som gör så. Idag är vi mer medvetna om vår egen sexuallitet än någonsin och hur den påverkar vårt välmående i vardagen.

Vad vi söker är ett eller flera par som kan och vill vara med i vår dokumentär för att berätta om varför de valt att gå på en sexkurs och vad det gett dem. Det för att få en större och bredare insyn i vad det handlar om och vad man kan uppnå i sig själv och i sökandet efter ett bättre mående och harmoni.
Finns det ett par, eller flera som vill vara med i en dokumentär för TV3 och prata om sina erfarenheter och på ett engagerat sätt dela med sig av vad dom, så vore det helt fantastiskt för att bredda programmet och för att både få höra de som jobbar med kurserna och uppskattande deltagares berättelser om varför andra också borde prova på det.
Förhoppningen är även från oss att vi på ett "arrangerat" sätt med hjälp av deltagarna och er kan få ta del av vissa övningar som par får göra under kursen, för att på så sätt kunna visualisera upp för tittarna på ett mer talande sätt och då inte lämna dem i okunskap och med en massa frågor när programmet är över.

Så om några känner att det här kan vara en kul grej att vara med i, så vore det helt fantastiskt för vår dokumentär som kommer att sändas under våren på TV3?
En av åtta dokumentärer som på ett ärligt och ej vinklat sätt vill dokumentera Svenskar och deras olika intressen och liv.

Med vänliga hälsningar
Magnus

Om ni är intresserade av att kombinera deltagande i kurs med medverkande i en fin dokumentär - hör av er till oss, så snart ni kan!

Calle Rehbinder 070-79 76 333
Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu

Ett helt unikt erbjudande! Passa på!
  
Läs mer om Gudomlig Njutning på Cirkus Eros!


Massor av njutning tillönskas dig!
Calle & Jennie Rehbinder

 

Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu


 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.