Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB

Hej alla ESD-intresserade!

I dagens brev - som för en gång skull enbart behandlar våra produker och tjänster - så påminner vi om våra öppna ESD-utbildningar samt att det är dags att fylla på med ESD-tröjor nu när det blir kallare. 


ESD-kläder i kylan

Vid den här tiden på året brukar det bli kallare på arbetsplatserna, eller i alla fall känns det så. Varför inte ordna lite varmare ESD-kläder till personalen. I den här länken kan du se våra olika cardigans. Vi har även college-tröjor och hoodies i ESD-utförande men dessa har vi inte ännu i shoppen så är ni intresserade av sådana så får ni gärna kontakta oss för mer information!


Öppna ESD-utbildningar

Det närmaste öppna kursdatumet är nu nästa vecka på tisdag. Då kör vi vår ESD-koordinatorutbildning som kommer hållas i SEKs-lokaler i Kista. Flera anmälningar är gjorda men det finns fortfarande platser kvar. Passa på nu!

Se längre ner i nyhetsbrevet för att se höstens övriga öppna kurstillfällen. Vi har än så länge inte fastställt vårens utbildningsdatum så ta chansen nu istället för att vänta!

Ha en bra höst önskar Armeka-teamet!


Höstens öppna ESD-utbildningar.

ESD-Koordinatorutbildning

09:00 - 16:30
Lunch och kaffe ingår

Stockholm Tisdag 27/11
Göteborg Tisdag 4/12

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning


Exempel på bra ESD-skydd!

Dessa företag har valt att utveckla sitt ESD-skydd i långsiktig förbättring med hjälp av Armeka. Det innebär att mätning av all skyddsutrustnings funktion görs regelbundet och/eller andra ständigt förbättrande åtgärder genomförs i ett seriöst kvalitetsarbete.
Listan på företag fylls på med fler goda exempel allt eftersom och presenteras i kommande nyhetsbrev.

Atlas Copco Industrial technique AB
Saab Dynamics
Flir Systems
Consilium Marine & Safety
Cabinova
Olsbergs Electronics AB
Fagerhults Belysning AB


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.