Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Europa Direkt Jönköpings läns nyhetsbrev nr. 2 2015


Finnvedens Gymnasium vann Model EU

Finnvedens gymansium i Värnamo vann rollspelstävlingen Model EU som anordnades i Jönköping av Europa Direkt i Jönköpings län och Halland. Två klasser från Jönköpings län och en från Halland deltog för att på ett pedagogiskt sätt lära sig hur det fungerar i EU. Det är andra gången rollspelet arrangerades och båda gångerna har klasser från Jönköpings län vunnit.

Demokratisoppa med Lisa Pelling

Diskussionen om migration i Europa och Sverige är högaktuell. När det är dags för andra delen av Demokratisoppa har vi bjudit in Lisa Pelling till Jönköping
den 8 maj. Välkommen att komma och lyssna.
Demokratisoppa med Lisa Pelling, Region Jönköpings län


Är du sugen på att jobba utomlands?

I så fall vill vi gärna tipsa om att det fram till den 21 april går att anmäla sig till det aktuella uttagningsprovet för jobb inom EU! Institutionerna inom EU söker personal med alla möjliga kompetenser - allt från översättare, IT-personal till jurister och ekonomer. Anmäl dig här:

Job opportunities, europa.eu


Boka en föreläsning om EU

Vill du veta mer om EU och dess möjligheter? Boka gärna in en föreläsning av Europa Direkt i Jönköpings län. Vi skräddarsyr föreläsningar om EU utifrån era önskemål, hör görna av dig med önskemål i god tid.
Boka en föreläsning om EU, Region Jönköpings län


Du får detta nyhetsbrev eftersom du prenumererar på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.