Informationsbrev från AQVIS Miljöspont med senaste nytt. Problem att visa det? SE DET I WEBBLÄSAREN

AVSLUTA PRENUMERATIONEN

INFOBREV NR 2 2015


SKÖNA MAJ, VÄLKOMMEN!

I årets andra infomrationsbrev vill vi berätta vad som händer under vår och sommar. Ett nytt projekt är på gång i Kärrtorp i Stockholm. AQVIS Miljö har en monter vid utställningen på Räckes- och APV-dagen i Rosersberg. Det blir fler kurstillfällen med Rent Dagvatten Academy. Vi länkar också till en innehållsrik artikel om AQVIS Miljö i Dagens Industri.


Monter på Räckes- och APV-dagen 27 maj

Svenska Väg- och Broräckesföreningen och Sveriges Branschförening för Säkrare Vägarbetsplatser ordnar en dag med tema trafiksäkerhet, vägarbetsplatser och räcken. Arrangemanget går av stapeln i Rosersberg den 27 maj och innehåller både föredrag och utställning. AQVIS Miljö finns där med  visningsmaterial i montern, bland annat i form av Miljöspont på GP-link. Kom och prata bullerskydd med AQVIS Miljös vd Tomas Svärd!

Länk till program

Länk till anmälan


Artikel om AQVIS Miljö i Dagens Industri

I slutet av april publicerades en artikel om AQVIS Miljö i Dagens Industri. Den ger en bra helhetsbild av verksamheten och därför vill vi gärna tipsa om den. Om du prenumererar på Dagens Indsutri kan du läsa artilkeln på Dagens Industris webbplats.

Artikeln finns också på AQVIS Miljös hemsida, där en mängd artiklar om AQVIS Miljö finns samlade http://aqvis.com/press.
(När du kommer till hemsidan, klicka på bilden av artikeln.)


Mer bilder av Miljöspont på GP-link

Nu finns det fler bilder från montaget av AQVIS Miljöspont på GP-link vid Skanskas byggarbetsplats i centrala Stockholm: http://aqvis.com/miljospont-pa-gp-link

Miljöspont på GP-link kommer också att kunna beskådas vid AQVIS Miljös monter under utställningen på Räckes- och APV-dagen i Rosersberg 27 maj (se notis ovan).


Lär mer om hållbar dagvattenhantering

Linköping i augusti, Lund och Lidköping i september, Umeå i oktober. Följ länken för att se när Rent Dagvatten planerar ett kurstillfälle nära dig. 

http://www.rent-dagvatten.se


Nya bilder från E4 Sundsvall

Har du inte sett de nya bilderna från E4 Sundsvall, där Miljöspont monterats på Birstaräcke, så kan du göra det här: www.aqvis.com/birsta

Vi ber om ursäkt för den felaktiga länk som förekom i ett tidigare informationsbrev.

 


PÅ GÅNG...

Miljöspont ska dämpa buller från Kärrtorps IP

Med tätare städer krävs lösningar på bullerproblematiken. En idrottsplats kan ibland ge upphov till lika mycket buller som en industri. AQVIS Miljö har tidigare hjälpt till att dämpa buller från en tennisbana i ett bostadsområde i Motala. Nu väljer Stockholms stad att dämpa buller från idrottsplatsen i Kärrtorp med AQVIS Miljöspont. Montage ska ske under juni månad.

- Det känns jättebra att få bidra i det här projektet, säger AQVIS Miljös vd Tomas Svärd.


Högt vattenstånd försenar montage

NCC:s montage av Miljöspont i Örsjödammen har flytatts fram av säkerhetsskäl. Vattenståndet är just nu för högt för att man ska kunna öppna luckorna och sänka vattennivån i kraftverkets fångdamm.


Många projektförfrågningar

Flera intressanta förfrågningar angående projekt med markspont för att separera och skydda dagvatten kommer varje vecka.

Vårhälsningar,
AQVIS Miljö

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.