Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


TILLVERKNING AV SKYLTAR 

Till er som håller på att tillverkar endel egna skyltar till Skördefesten vill jag bara påminna om att göra dessa tillräckligt stora. Av erfarenhet vet vi att gästerna uppskattar när de ser skyltarna ordentligt. Du kan inte skylta för mycket!


POLITISK VALREKLAM, INSAMLLINGAR och LOPPIS

Vi vill bara påminna om att all poltiskt valrekalm inte är tillåtet på Skördefesten. Eftersom det är valår i år är detta extra aktuellt. 

Aktiv ”bössinsamling” är inte heller tillåtet under Skördefesten. Eftersom gästerna besöker fler gårdar, kan de känna sig obekväma om de vid varje ställe möter en insamling. Däremot kan organisationen ha en insamling vid en speciell punkt hos dig, dvs inte gå runt och aktivt samla pengar. Ni kan också rekommendera organisationen eller föreningen att sälja åländska produkter eller ha en servering för att samla in pengar.

Loppisar är inte tillåtna under Skördefesten. Hela vår marknadsföring för evenemanget går ut på att allt som säljs på Skördefesten skall vara procuerat eller förädlat på Åland. Det våra gäster alltid lovordar är just Skördefestens enhetliga linje med bara åländska produkter.


LOTTERIER 

Det är tillåtet att arrangera lotterier under Skördefesten, men kravet är att lotterivinsterna ska vara åländska produkter! Ha ett härlig veckoslut! 


Frågor? 
Kontakta: 
Liz Mattsson, Verksamhetsledare 
0457 344 56 76
info@skordefest.ax


Gilla oss på facebook
Följ oss på Instagram #Skordefestaland
Följ oss på Twitter #Skordefestaland


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.