Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser 2015:

15 - 17 maj 2015:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

30 maj 2015:
Mandom, Mod & Morske Män
Dagkurs för män – med
Calle Rehbinder
I Voss, Norge

4 - 7 juni 2015:
Kärleksretreat
Kärlekssemester för par – fortsättningskurs med Calle & Jennie Rehbinder
På Skeppsuddens kursgård, Norrköping

12-14 juni 2015:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

1 - 6 september 2015:
Livets Goda
Livsnjutning för par – med
Calle & Jennie Rehbinder


***********

Festivaler:

24 - 28 juni 2015:
Sexsibilityfestivalen

På Ängsbacka kursgård

15 - 18 oktober 2015: 
ISTA Conference

3rd German ISTA Conference of Sexuality & Consciousness
På Lebenskunst, Berlin

 

Mandom, Mod & Morske Män

– en dagkurs för män om manlig sexualitet –
med Calle Rehbinder

Konstfestivalen Agalaus
Voss, Norge

AGALAUS

Lördag 30 maj 2015

För dig man, som vill lära känna dig själv mer på djupet,
njuta mer av sex, och bli bättre på kärlek och relationer.

Mandom, Mod & Morske Män

Lär dig mer om:

hur du som man, och andra män, fungerar sexuellt - rent fysiskt (anatomi, erogena zoner, njutningstekniker), men även hur vi män generellt fungerar känslomässigt.

hur du kan komma tillrätta med eventuella problem som för tidig utlösning, impotens, komplex, skam och annat könsrelaterat.

vad som hindrar lusten, och hur du kan öka din lust, glädje och njutning.

hur även du som man kan bli multiorgasmisk, och hur du kan få starka, långa och omtumlande orgasmer, genom andning, fokus, anspänning/avslappning, samt hur du kan bli orgiastisk utan att jaga utlösning.

hur du kan bli en bättre älskare, och ge både dig själv och din partner mer njutning!

Vi kommer även att gå på djupet med vad manlighet kan vara - är vi människor verkligen binära, eller har vi olika grader av manligt och kvinnligt i oss allihop, och vad är det för något egentligen? Finns det en skala, eller kanske t.o.m. flera skalor som definierar kön och genus?
Finns manlighet, och vad är det? När känner du dig som en man?

Man i vattenMandom, Mod & Morske Män är skapad med ambitionen att öppna upp även för männens njutning - att förbättra balansen mellan manlig och kvinnlig sexualitet.

Den erotiska kraften - när den kommer till uttryck i kärlek och glädje - är en god och skapande kraft, hos såväl män som kvinnor, och vi behöver alla lära känna denna kraft för att leva fullt ut.

Kursen är planerad på så sätt att den först och främst kommer att vara teoretisk, med både fakta och samtal, men vi varvar även med praktiska övningar. Det är också viktigt att i mötet med andra män i cirkeln dryfta olika ämnen som har med manlig sexualitet att göra, och det blir förstås även en del prat om kärlek och relationer.

Fokus är manlig sexualitet. Du kommer att få lära dig hur du kan förstärka och förlänga dina orgasmer med alla de faktorer som påverkar, hur du blir multiorgasmisk, hur du kan hålla stånd utan att ejakulera för tidigt, och andra trick för att öka och förlänga njutningen. Du kommer att utforska den sexuella energins rörelser i kroppen med hjälp av andning och energicirkulering. Med tantriska och guidade energiövningar utforskas olika delar av vår manlighet.

Mot slutet av kursdagen ägnar vi oss åt rent praktiska övningar som förutsätter fysisk nakenhet. Vi kommer då framför allt träna på andningstekniker, energiövningar och självmassage. Detta är förstås helt frivilligt, som ett tillval för dem som önskar, och du behöver inte bestämma dig i förväg. Jag har planerat det så, så att de som tycker att de inte vill vara med på just den delen ändå har fått en hel dagkurs, med full valuta för kursavgiften.

Kursen vänder sig till alla män, oavsett ålder, kroppstyp, sexuell läggning - det enda som krävs är att du är villig att ta ett steg till för att lära känna dig själv och din sexualitet lite till, och därmed höja nivån på ditt liv.

Läs mer på hemsidan för AGALAUS Kunstfestival »

Respons från tidigare kursdeltagare:

"Tack för kursen! Det som jag uppskattade mest på kursen var att från ett manligt perspektiv få en helhetssyn på många av de saker jag läst om och till viss del upplevt själv, få manifesterat att bli av med skam, att börja leka och att inte jaga orgasm. Jag uppskattade också mycket att vi deltagare hade så stor spridning i både ålder och erfarenhet. Det tror jag gav oss alla mycket. Både att se att sexualiteten sträcker sig långt upp i åldrarna, att de som redan kommit en bit på vägen kan se och känna uppmuntran i att de faktiskt kommit en bra bit redan och att de med längre väg att gå kan känna inspiration från de övriga. "

"Jag tycker du är suverän som kursledare: jag upplevde dig som ödmjuk, lyhörd och proffsig och du förmedlar en trygg ram; ett tryggt rum där man vågar. Tack! ”

Tid:

Lördag 30 maj 2015
10.00–18.00

Plats:

AGALAUS - Nasjonal kunstfestival
Voss, Norge
www.agalauskunst.no


Pris:

1.000 NOK per kursdeltagare.
Betalas till festivalens arrangörer.
Ingår även lunch - soppa med bröd - samt kaffe.
Anmälan:

Calle Rehbinder
+46-70-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

Alternativt:
Kjell-Erik Ruud
+47-41 45 96 66
radiator.ruud@gmail.com

Kontakta mig gärna om du har funderingar inför kursen.

Jag behöver dina kontaktuppgifter – namn, e-post och telefonnummer.

Efter anmälan kommer mer info om vägbeskrivning, betalning och andra förberedelser.

Anmälan är bindande. Avbokar du när det är mindre än en vecka kvar till kursen får du inte tillbaka kursavgiften.

Läs mer på hemsidan om Mandom, Mod & Morske Män! »

Läs mer om Calles & Jennies övriga kurser på Cirkus Eros! »

Kursledare:

Calle Rehbinder arbetar konstnärligt med gestaltande av erotik i bild och skrivande, och har god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad, i såväl kurs- och föredragssammanhang som privat coaching.

Tillsammans med sin hustru Jennie har Calle hållit mer än 200 tantriska kärlekskurser sedan 2003 – parkurser som Gudomlig Njutning, Gudomlig Extas, Kärleksretreat och Livets Goda i Bordeaux, manskurser (Mandom, Mod & Morske Män), kvinnokurser (YONI, Afrodites Gåva) samt kurser för både singlar och par, som Kärlek, Liv & Lust samt TantraLila.

Calle & Jennie är också ständigt återkommande lärare på Sexsibility-coachutbildningen, samt på allehanda festivaler, som No Mind, Touch & Play, Sexsibilityfestivalen, Sthlm Pride m.m.

 

Calle

Gör vintern varmare, roligare och ljusare
med kreativa, sexiga & kärleksfulla kurser

– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Nu finns det också en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.