Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Brand Pics Test är världens enda analoga varumärkesspel och digitala enkät där ledningsgrupper, medarbetare och kunder med hjälp av bilder och ord skapar ett starkt och tydligt varumärke.

Vilken varumärkespersonlighet är ni?

Är ni coola eller sofistikerade? Gör Brand Pics Test Online demo på din dator, mobil eller tablet och du får svaret direkt på din skärm. Testet tar högst 5 minuter att genomföra. Skicka sedan länken till max fem kollegor så kan ni jämföra om ni har samma bild. 

  • Klicka på länken så kommer du till testet.
  • Välj bilder som symboliserar er varumärkespersonlighet.
  • Välj ord som stärker bilderna du valt.
  • Nu kan du se ditt resultat.
  • Skicka en länk till max fem kollegor för se vilken bild dom har.

Snackis i fikarummet

Många som har gjort Brand Pics Test Online tyckte det absolut roligaste var att kunna jämföra sin egen bild med kollegornas genom att skicka ut de fem länkarna och sedan jämföra resultatet. Det sätter igång tankarna om varumärket och visar om alla är överens.

Varumärkesworkshop

Jag har hjälpt många företag att komma igång med varumärkesarbetet genom att hålla en workshop för ledningsgrupp och/eller medarbetare. Workshopen tar ca 2,5 tim. En perfekt aktivitet för en kick-off eller medarbetardag. När vi är klara har alla i rummet samma bild av ert företags varumärke.

Mer information om Brand Pics Test hittar du på min hemsida brandpicstest.se. Du kan också se filmen "Så här fungerar Brand Pics Test - Världens enda varumärkesspel".

Hör gärna av dig om du vill veta mer eller har några frågor, 070 775 88 77.


Allt gott och vänliga hälsningar

Kaj Runelund

OM BRAND PICS TEST

Brand Pics Test är världens enda varumärkesspel och digitala enkät där ledningsgrupper, medarbetare och kunder med hjälp av bilder och ord skapar ett starkt och tydligt varumärke.

Brand Pics Test består av:

  • Varumärkesspelet Brand Pics Test - The Box som ni använder som ett workshopverktyg där ni med hjälp av bilder och ord ser till att ledningsgrupp och medarbetare får samma syn på varumärket.
  • Brand Pics Test - den digitala enkäten som du skickar till medarbetare, kunder och allmänheten för att få veta hur de uppfattar ert varumärke?

Både lådan och enkäten bygger på samma grund.

linkedinfacebooktwittergoogleplusyoutube

Brand Pics Test/Kaj Runelund Varumärkesrelationer AB
070-775 88 77 | kaj.runelund@kajrunelund.se | brandpicstest.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, varit med på våra workshops eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.