Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB

Hej alla ESD-intresserade!

1. Kunskap är makt - utbilda en koordinator och ge denne makten.
2. Nytt golv, undvik problem.

Kunskap är makt - utbilda en koordinator och ge denne makten.

Lite tillspetsat kanske men i vår värld av kvalitet och god företagsekonomi helt sant. Många företag skulle höja sin produktsäkerhet avsevärt genom ett systemtänkande i ESD-skyddet. Exemplen börjar bli allt fler bland Armekas kunder. För att nå längre – kanske ända upp till sina kvalitetsmål – krävs att någon dagligen styr ESD-skyddsarbetet. Det krävs en ESD-koordinator.

Armeka har under många år utbildat koordinatorer genom den populära heldagsutbildningen. Vi sätter den blivande koordinatorn i centrum och bygger en metod för denne att verka. Vi skapar en förståelse för vikten av struktur och kompetens. Den kommande våren lyfter vi koordinatorns betydelse och utbildar på fem orter, Stockholm, Göteborg, Linköping, Uppsala och Malmö. Läs mer om utbildningen och anmäl er till ESD-koordinatorn här eller ring Patrik på 0702-17 22 60 så berättar han gärna mer.

Först ut är Stockholm 20:e februari och därefter Göteborg 26:e i samma månad – i dagsläget har vi sju respektive sex platser kvar.


Nytt golv, undvik problem.

Om ni som ESD-intresserade får nys om att era lokaler skall få nytt golv ta då gärna en enkel telefonkontakt med oss, 08-645 10 75.

Vi ser tid efter annan att ESD-krav och ESD-kunskap inte får inflytande vid upphandling av golv. Armeka har insyn i ett antal fabriker som drabbats hårt av att inte göra rätt från början, vilket resulterat i att:
- ESD-skyddet inte fungerat fullt ut under flera månader.
- Det skapat merarbete för företaget genom garantibråk med leverantörer.
- Det blivit driftstörningar på grund av logistikbekymmer.

Så rådet blir entydigt. Ta gärna kontakt med Armeka innan. Avsevärt med pengar kan sparas med en enkel första kontakt.

Dessutom, om ni redan har ett ESD-golv som inte riktigt håller måttet, så finns numera nya möjligheter. Armeka har ett tekniskt koncept från Tyskland som kan renovera golv. Detta till ett mycket lägre pris än att lägga ett nytt. Återigen, vill ni veta mer kontakta oss gärna så förklarar vi detaljer om detta nya koncept.


Kommande öppna ESD-utbildningar.

ESD-Koordinatorutbildning

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning


Exempel på bra ESD-skydd!

Dessa företag har valt att utveckla sitt ESD-skydd i långsiktig förbättring med hjälp av Armeka. Det innebär att mätning av all skyddsutrustnings funktion görs regelbundet och/eller andra ständigt förbättrande åtgärder genomförs i ett seriöst kvalitetsarbete.
Listan på företag fylls på med fler goda exempel allt eftersom och presenteras i kommande nyhetsbrev.

Atlas Copco Industrial technique AB
Saab Dynamics
Flir Systems
Consilium Marine & Safety
Cabinova
Olsbergs Electronics AB
Fagerhults Belysning AB


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.