Detta är ett nyhetsbrev från Arbetets museum. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Arbetets museum med din klass! Här kan ni delta i någon av våra visningar eller workshops. Alla våra koncept passar in i läroplanen, och vi anpassar vår verksamhet efter era behov. Låt våra pedagoger arbeta med er grupp under besöket eller välj att se våra utställningar på egen hand.

Alla våra koncept och aktuella utställningar som vi visar hittar du på www.arbetetsmuseum.se/besoka-museet/skola/

TIPS FÖR ÅR 7-9! DELTA I ENERGIFALLET

Högstadiespecial! Naturskyddsföreningen erbjuder högstadieklasser i Linköping och Norrköping att delta i Energifallet.

Energifallet är Naturskyddsföreningens läromedel om energi och hållbar utveckling. Klasserna som deltar i upplägget får bland annat studiebesök på IKEA i Linköping och en visning av utställningen Framtidsland hos oss på Arbetets museum

Sista anmälningsdag för anmälan till höstterminen 2015 är 24 maj! Antal platser är begränsat. Läs mer och skicka anmälan på Naturskyddsföreningens hemsida.


SISTA CHANSEN ATT SE FACE THE FACTS

Face the facts handlar om unga i fängelse. Utställningen lämpar sig särskilt bra för grundskolan år 6 till och med gymnasieskolan år 3.

Läs mer om utställningen på vår hemsida.

BILD=MAKT?!
Visningen består av fyra olika delar: Vad är politisk illustrationskonst, Tecknande som yrke, Världsmästaren Evert ”EWK” Karlsson samt När tecknandet blir en fara.

Läs mer om Bild=Makt på vår hemsida.

 

BLI ETT ENERGIGENI
Här lär vi oss mer om energi och miljö genom att känna, experimentera och själva fundera över hur vi kan lösa framtidens energibehov. Utställningsvärd under besöket är GRATIS för skolklasser.

Läs mer om utställningen på vår hemsida.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du finns i våra kontaktlistor.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.