Informationsbrev från AQVIS Miljöspont med senaste nytt. Problem att visa det? SE DET I WEBBLÄSAREN

AVSLUTA PRENUMERATIONEN

INFOBREV NR 3 2015


GLAD SOMMAR!

Före semestern vill vi gärna berätta senaste nytt från AQVIS Miljö. Hemsidan aqvis.com har anpassats för mobiltelefon, Tidningen Utemiljö har publicerat en artikel om projektet vid dammen i Sätila och vi fortsätter att puffa för kommande utbldningstillfällen med Rent Dagvatten Academy. Dessutom finns bilder från Räckes- och APV-dagen att beskåda i ett fotogalleri på nätet.  


Mobilvänligare version av hemsidan

Många sökningar på internet görs idag från mobiltelefon. I våras valde den populära sökmotorn Google att ändra sina kriterier för vilka sidor som hamnar högst när en sökning sker via mobil. Mobilvänliga sidor premieras.

För att du lättare ska hitta aqvis.com och för att sidan ska bli lättare att använda i mobilen har vi valt att anpassa den. I datorn ser sidan ut som förut, men i mobilen visas nu en lista över de senaste nyheterna som förstasida. Klickar du på meny-ikonen hittar du en lista över de viktigaste sidorna på hemsidan. När du klickar på någon av sidorna i listan visas den med stor text på mobilskärmen.

Vi hoppas att detta kommer att upplevas som användarvänligt. Synpunkter kan lämnas till vd Tomas Svärd, via mejl.  


Första sidan visar nyheter.

Menyn består av de sidor vi tror att du har mest nytta av.

Här ett exempel på hur en sida som du väljer från menyn visas i mobilen.


Artikel om Sätila-projektet i Tidningen Utemiljö

I juni publicerade Tidningen Utemiljö en artikel med fina bilder från arbetet med att restaurera dammen vid Strömmaskolans naturbruksgymnasium i Sätila.

Läs artikeln i arkivet på Tidningen Utemiljös hemsida.

Artikeln finns också på AQVIS Miljös hemsida, där en mängd artiklar om AQVIS Miljö finns samlade, 
aqvis.com/press

Miljöspont har kommit till användning på flera sätt under projektet i Sätila. Bilder finns att se på AQVIS Miljös hemsida, aqvis.com/satila


Mer om hållbar dagvattenhantering

Vi vill återigen puffa för möjligheten att lära mer om hållbar dagvattenhantering med Rent Dagvatten Academy. Det blir nya kurstillfällen under hösten; Linköping i augusti, Lund och Lidköping i september, Umeå i oktober. Följ länken för att se när Rent Dagvatten planerar ett kurstillfälle nära dig. 

http://www.rent-dagvatten.se


Tack för besöket på Räckes- och APV-dagen!

AQVIS Miljös vd Tomas Svärd fanns på plats i Rosersberg under Räckes- och APV-dagen den 27 maj. Tomas förevisade hur Miljösponten kan användas som bullerskydd, bland annat i form av Miljöspont på GP-link. Tack till alla som tog tillfället i akt att se AQVIS Miljös produkter. 

Svenska Väg- och Broräckesföreningen, som tillsammans med Sveriges Branschförening för Säkrare Vägarbetsplatser arrangerade dagen, har lagt upp ett galleri med bilder på sin hemsida, svbrf.se

Nedan syns AQVIS Miljös utställning, med firmabilen i bakgrunden. 


Ha en skön sommar!
AQVIS Miljö

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.