Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.  


NYHETSBREV nr 6/2015

Är du den vi söker?

Vår VD kommer att lämna sin tjänst under 2016. Vi söker nu en kompetent ersättare och våra krav är högt ställda.


Välkommen MEKADO

Nu har vi fått en ny hyresgäst på Hyvelgatan i Öjebyn. Mekado är ett ungt företag som sysslar med industriunderhåll, mon-tage och produktion.


HETT TIPS för motorvärmaren

Du bokar din motorvärmarplats via vår hemsida. De uppgifter som alltid måste anges är parkeringsplatsens nummer och den personliga kod som du fått av oss.

Ett  tips är att lägga till startsidan för motorvärmarstyrning på hemsidan i din smarta mobiltelefon så att den lägger sig som en app. Då kommer du åt funktionen smidigt varje gång.


Bryggerikällaren– en unik mötesplats på Furunäset

För ganska precis ett år sedan beslutade vi att göra något av den gamla rotfruktskällaren på Furunäset. Nu står den äntligen klar och vi är riktigt nöjda med resultatet.
Pite Bryggeri har flyttat in och kommit igång med sin verksamhet. Vägg i vägg finns Bryggerikällaren, Piteås kanske mest unika lokal för event och skräddarsydda upplevelser. I vår artikel får du veta mer om entreprenörerna bakom. 

LOKALnyheter

Vi har ett hyresledigt varmförråd på 100 m² med hög port i Siverts lagerhus på Garagevä-gen i Öjebyn. Här finns även två lediga kontorsrum, ca 15 m². 
För mer information, kontakta Johannes Lidström 
tel. 0911-933 91.
 

Fler lediga lokaler finns här. Om du inte hittar det du söker,
kontakta Nina Sjömark tel. 0911-930 02


FELANMÄLAN dygnet runt

När du upptäcker att något inte fungerar är vi tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via vår webb eller
telefon: 0911-933 66. 


PROFILEN

ANNIKA BERGSTEDT

Funktion: Ekonomichef

Tid i företaget: Fem år. Har ett förflutet med många år i bankvärlden

Vilka är dina arbets-uppgifter? 
Jag leder och organi-serar arbetet på ekonomiavdelningen. Det innebär att driva olika processer, allt ifrån budget och analyser till bokslut. Till min hjälp har jag fyra duktiga medarbetare.

Vad är det bästa med ditt jobb? 
Att få vara delaktig i att vara med och utveckla Piteå för piteborna. Det är ju vår roll som fastighetsägare och det genomsyrar hela företaget oavsett vilken avdelning vi jobbar på.

VISSTE DU ATT... 
... Annika har en tvilling-syster som kan förväx-las med henne själv. Hon är stolt mamma till två killar och har en stuga på Pite Rönnskär.
Dessutom äger hon en nymfparakit. PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.