Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.  


NYHETSBREV nr 1/2016

De förenar fotbollskarriären med jobb hos PNF

Engelsmännen Robert Clark och James Burgin gör sin fjärde säsong i Piteå IF:s herrlag i fotboll. Vid sidan om träningar och matcher jobbar de hos oss på PNF. En fantastisk lösning på många sätt, som ger stora vinster för alla parter.


Succé för ny näringslivsfrukost

Premiären för Frukost med näringslivet i Piteå är härmed avklarad. Omkring 200 personer sökte sig förra fredagen till Kaleido för att mingla, inspireras och nätverka över en god frukost. 

Temat för dagen var "Framtidens industri" med Per Svärd från Smurfit Kappa, Li Skarin från Massamedia och Anders Hallberg från Tromb som inspiratörer. Näringslivschef David Sundström och entreprenören Åsa Ivarsdotter höll i trådarna på ett lättsamt och underhållande sätt. 

Evenemanget kommer att bli regelbundet återkommande varje månad.

Se till att boka in nästa tillfälle redan idag.

FRUKOST MED NÄRINGSLIVET 2016

Datum: 8/4, 13/5, 10/6, 9/9, 14/10, 11/11, 9/12
Plats: Kaleido, Storgatan 44
Tid: 07.15 – 08.45

Läs mer och boka här.


Glöm inte att stänga fönstret!

Under vintern vi haft flera incidenter med fönster som har lämnats öppna efter arbetsdagens slut. Följden har blivit sönderfrusna element och onödiga vattenskador.  

Det är fortfarande minusgrader!!!
Vi påminner alla om att noggrant kontrollera att alla fönster är stängda innan ni lämnar kontoret eller fastigheten.
  


Mindfulnesscenter ny hyresgäst i Stadsvapnet

I ett samhälle som genomsyras av allt mer psykisk ohälsa har Mindfulnesscenter utvecklat konkreta metoder och verktyg för att motverka stress i vardagen. Nu har huvudkontoret flyttats till Stadsvapnet i Piteå.


LOKALnyheter

Vi erbjuder kontorsrum i Furunäsets Företagsby lämpliga för det lilla eller växande företaget eller eller för dig som behö-ver en flexibel lösning.

Varje rum är 10-12 m² med högt i tak och stora valvbågade fönster med utsikt över Borggården. Fikarum och gemen-samma utrymmen delas med de övriga företag-en på våningen.

Vid entrén finns en väl tilltagen parkering.
Restaurang, friskvårds-anläggning, strövområ-den, hamn och badplats finns runt hörnet.

För mer information, eller om du inte hittar det du söker, kontakta 
Johannes Lidström 
tel.0911-933 91.
 

Fler lediga lokaler hittar du här.  


FELANMÄLAN dygnet runt

När du upptäcker att något inte fungerar är vi tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via vår webb eller
telefon: 0911-933 66. 


PROFILEN

ANDERS SUNDQVIST

Funktion: Drifttekniker

Hur länge har du jobbat i företaget? 
Jag har varit anställd av PNF de senaste tre åren. Före det var jag egenföretagare i 14 år med PNF som en av mina kunder, men jag har jobbat på Företags-byn sedan 1987.

Vilka är dina arbets-uppgifter? 
Jag sköter drift, löpande underhåll och mindre ombyggnationer med ansvar för Acusticum, Musikhögskolan och Stadsvapnet.

Vad är det bästa med ditt jobb? 
Att det är fritt, roligt och omväxlande. Ingen dag är den andra lik. Och så förstås kontakten med våra trevliga hyresgäs-ter. Jag har fått ett stort kontaktnät och många nya vänner och bekanta genom åren.

VISSTE DU ATT
Som ung tävlingsspe-lade Anders bordtennis i Strömnäs GIF. Vid ett tillfälle fick han möjlighet att spela en match mot självaste Stellan Bengtsson, en stor legendar inom sporten på 70-talet som bland annat vunnit VM- och EM-guld.
­– Det var riktigt stort att få vara med om när man var 15 år. 


PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.