Nyhetsbrev med våra bästa erbjudanden och lite av varje. 
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Ljusa sköna vardag

Skönt att helgerna är över. Nu kommer vanliga vänliga vardagar och ljuset tillbaka! Ut med allt damm-samlande pynt och stearinstänk, in med vita gardiner, rena fönstersmygar och avskalade ytor.

Julen åkte ut därhemma redan på nyårsdagen. Sedan spenderades en halv lördag åt att rensa på kontoret.
Här hade vi samlat modemagasin, skisser och färgprover i travar. 
Vårt lilla pentry var tyngt av krukor, glasburkar, pulversoppor och diverse flingor. På toaletten/kapprummet hängde prover som saknade knappar och sjalar som behövde träffa någon som tycker om att stryka.
Vi röjde gamla prover, likviditetsbudgetar och måldokument i en fart. Därefter ägnade vi måndagen åt att inventera lagret i Landskrona. Brr vad där var kallt!

Nu är allt klart (utom strykningen av någon anledning...) och vi är redo att ta tag i det här nya ännu ostrukna förlåt jag menar oskrivna året!

Städningen fortsatte ända till idag och butiken fick ett nytt ansikte. Nåväl, julstjärnorna hänger fortfarande kvar men de åker snart ner de också...
Städningen fortsatte ända till idag och butiken fick ett nytt ansikte. Nåväl, julstjärnorna hänger fortfarande kvar men de åker snart ner de också...

Glad i stickat!

Kylan kom ju till slut även till Skåne och vi möter oväntat krispiga morgnar på -5 efter december månads midsommarsköna +12.

Den jacka som jag burit sedan tidig höst och trott ska klara mig genom den skånska vintern visar sig oduglig i minusgrader. Jag huttrar och muttrar när jag hittar den gamla vadderade parkasen som mot alla odds finns kvar på vinden. Den var en hårsmån från att vandra vidare till ett annat hem för snart två år sedan då jag räknat ut det pga sin allt för rymliga storlek.

Ha! Mitt undermedvetna kände mig bättre (som sparade den där jädra jackan ändå) och triumferar nu när jag ett år senare inser att den inte alls är särskilt stor längre. ”Så bra” att den fanns kvar!
Visa mig den kvinna som gjort en medveten storleksförändring som varat i mer än två år och jag ska bre palmblad för hennes fötter...

Agnes behöver inte frysa i Kim cardigan, Paris långärmad och Petra byxa. Fanny har lånat ut sina raggsockor och kängor och Jolly scarf ger henne "det lilla extra".
Agnes behöver inte frysa i Kim cardigan, Paris långärmad och Petra byxa. Fanny har lånat ut sina raggsockor och kängor och Jolly scarf ger henne "det lilla extra".

Glada är vi att vi har våra härliga stickade tröjor och koftor i sortimentet. Karin cardigan tjänstgör dagligen och blir avlöst ibland av den svart-vita Klara tröjan. Jag började med en röd kofta och har nu gått över till en marinblå.
Sugen på att även införskaffa en mullvadsfärgad blev jag idag när vi lät vår skyltdocka Agnes byta från sina huttriga nyårsklader till de varmare vardagskläderna.

Vår mullvadskulör är en vacker neutral ton som är lätt att kombinera med andra färger. För mig som gillar starka ”glada” färger kombinerar jag den helst till cerise och blågrönt.

Det fina med våra stickade koftor och tröjor är att de är av bomull och därmed passar lika bra till den tolvgradiga midsommarfesten som till den kalla trettondagen.


Vår SUPER REA fortsätter!

Än finns fina möjligheter att fynda. Vi har fyllt på med en del udda plagg efter vår inventering. 
Prova våra långa sköna trikåtoppar och byxor, Poppy och Pam, och jackorna Sam och Simi som är fina istället för kavaj på jobbet. 

Vi har satt bästa lägsta pris direkt från start (flera plagg med 75-83% rabatt) så något lägre pris blir det inte! Tänk på att kolla mått och beskrivning lite extra, en del plagg är mer kroppsnära och upplevs som små i storleken. Isåfall har vi talat om det i produkttexten.

Beställ idag så ser vi fram emot att skicka dig dina fynd direkt efter trettonhelgen!

Pssst....
Just under REA perioden när våra kläder är ovanligt billiga behöver du handla för minst 500:- för att få din leverans helt FRAKTFRI. Vid köp under 500:- tillkommer 49:- för frakten. 
Nu tillkommer en faktureringsavgift om 29:- vid köp med Klarna faktura. Betala gärna med kort för att undvika avgiften!


Välkommen hit! Öppet på torsdagar 14,00-18,00
Välkommen hit! Öppet på torsdagar 14,00-18,00

Öppet i Höganäs från 7 januari

Nu har det varit många helgdagar men torsdag 7 januari är vi båda på plats igen kl 14,00 - 18,00 och ser fram emot att se dig i vår lilla butik/kontor/showroom. 

Vi finns på plats även andra tider och dagar men torsdagar 14,00-18,00 är vår garanterade tid. Då släpper vi produktutveckling, inventering, webbshop och annat och finns här bara för dig. 

Vi blir alltid glada att höra av dig! Du når oss enklast på hello@aliceandfay.com eller via våra sociala medier. 

Cecilia och Fanny (Alias Alice och Fay)

facebookinstagrampinterestlinkedin

www.aliceandfay.com
butik.aliceandfay.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

 

Vill du bara ändra din emailadress så går det bra HÄR.