Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Nr 2, januari 2016

Hemsida  Tipsa en vän  Kontakta oss

Hej !

I detta brev informerar vi om Treax pads, tryck- och balansplattorna för äldre- och strokevården. Vi säljer och marknadsför Treax pads i Sverige, kontakta oss gärna vid frågor kring Treax pads.


Treax pads i Danmark

Teena Bech tyckte genast om Treax Pads när hon fick se dem. Hon kunde använda dem i sitt dagliga liv.

På Marselisborg Centre i Danmark tränade Teena Bech med Treax pads efter sin hjärnoperation. Läs mer.

Annette Lock Hansen på Marselisborg Centre hjälpte Teena med träningen. Annette säger att det viktigaste för dem är att människor kan se syftet med sin träning. Detta kunde Teena göra med Treax Pads.

Mer info om Marselisborg här.

I Sverige har Treax Pads levererats till kunder i olika landskap i södra landet såsom Värmland, Bohuslän, Västergötland, Halland och Småland.


Ny demofilm!

Treax används i interaktiv träning inom äldre- och strokevården! Övningarna anpassas till varje individs förutsättningar, antingen monterade på en magnetisk väggplatta (extra tillbehör) som här på bilden, eller på golvet för träning med fötterna. Se senaste filmen!

Balansträning med omflyttning av vikten mellan höger och vänster ben, den kanske vanligaste träningsformen. Se filmen med exempel på träning.

I den nya versionen av Treax pads som levereras sedan i slutet av 2015,  ingår en funktion för balansering framåt/bakåt på plattan. Vikten kan flyttas över mellan hälen och tårna, varvid lysdioderna signalerar resultatet. Detta visas i filmen ovan och funktionen har redan efterfrågats i Sverige, innan den nykonstruerade Treax pad hade börjat levereras.


Kognitiv träning, balans, koordination!

Mer inspiration för träning med Treax pads: kolla in olika Treax-övningar här.


Dela med dig till dina vänner!

Sprid brevet på Facebook, Twitter, LinkedIn!


Kontakt!

Vi välkomnar en aktiv kontakt med våra läsare och uppskattar om du hör av dig vid frågor, synpunkter eller om du bara vill berätta om några intressanta tips/erfarenheter inom vården.

Med vänlig hälsning,
Sten Bodin, ActiLeg AB


ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev då du är en kund till oss eller för att vi tror att det kan vara intressant för dig.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.